Taal wijzigen

Over A12

A12 Consultants bemiddelt in vacatures binnen ICT, Cyber Security en Hightech.  In onze werkwijze zijn wij niet uit op eenmalige successen, maar willen graag een langdurige relatie met opdrachtgevers, waarin we continue op zoek kunnen gaan naar passende kandidaten.

De factoren het succes van A12 bepalen zijn: betrouwbaarheid, openheid, verstand van zaken en goede kennis van de bedrijven waarvoor wij bemiddelen.

  • Voor kandidaten is het belangrijk, dat zij goed worden geïnformeerd, en op de hoogte gehouden over de voortgang van de procedures. Zij krijgen daarnaast begeleiding tijdens het sollicitatieproces.
  • Voor klanten is het belangrijk dat de aangeboden kandidaten van de juiste kwaliteit zijn en passen binnen de organisatie. Snelheid en openheid in het proces zijn ook factoren die een bemiddeling tot een succes kunnen maken.

Naast bemiddeling van vacatures en kandidaten levert A12 ook diensten aan kandidaten die in het buitenland wonen en een werkvergunning nodig hebben om in Nederland te kunnen werken. Wij zijn gespecialiseerd in de kennismigrantenregeling en kunnen kandidaten en klanten adviseren tijdens het aannameproces.

A12 bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is gevestigd in Delft.